[Shopback Tutorial] Cara Join Shopback Challenge & Dapat Cashback Lebih Banyak.

 Assalammualaikum...Hollaaaa...

Tau tak kenapa korang kena join Shopback Challenge ?? Sebab bila kita join kita akan dapat cashback juga tau. Join challenge ni pun sangat senang, Challenge yang di sediakan juga adalah pelbagai....jadi korang pilihlah Challenge yang korang suka. Join semua pun boleh.

Cara Join Challenge ni pula simple, yang utama pastikan korang dah ada akaun SHOPBACK sendiri, jika tak ada akaun lagi boleh tengok sini untuk daftar, nanti kamu akan dapat RM5.00 juga tau (PENDAFTARAN SHOPBACK).

OK!! Jom tengok cara join Shopback Challenge :

Tengok 3 Step ni korang faham tak? faham kan..^_^ 

STEP 1
Log in akaun Shopback, dan klik "Earn More".

STEP 2
Lepas tu klik button "START" warna hijau tu. Bila dah klik tu maknanya korang dah start. 

STEP 3
Maka bermula lah Challenge korang, ada challenge tu korang membeli 2 kedai online dalam sebulan pun boleh dapat cashback. Contohnya korang shopping di Lazada dan Shopee dalam tempoh Challenge, korang boleh dapat juga cashback. 

Kalau nak ada peluang berjaya, selesaikan Challenge korang lebih awal.
sebab challenge ni juga terhad tau. 

Kalau korang nak join tapi tak daftar lagi daftar sini ok >> (PENDAFTARAN SHOPBACK).

Good Luck Korang !! ^_^

Post a Comment

0 Comments